Wendy Boumans

Krefelderstrasse 258 / 47877 Willich / T. (0031) 6 46 27 33 21 / E. wendy@gentilecoaching.nl

© 2019 Created by Gentile Coaching

Lachyoga 

"Neem de tijd om te lachen, het is de muziek voor je ziel"

Een van de speerpunten in de coaching, workshops en lezingen van Gentile is het zoeken én vinden van klein geluk. 

Tegenwoordig worden we meegenomen in een jachtig bestaan en zijn we vaak gericht op "beter, mooier, sneller en groter". Op die manier missen we de connectie met onszelf en de kleine dingen van iedere dag die de dag mooier maken. We missen het in het "hier en nu" zijn, eigenlijk de enige plek waarin je dat kleine geluk kunt vinden. 

In de workshops en lezingen geef ik dan ook veel aandacht aan dat kleine geluk en ik hoor en zie om me heen dat dat heel aanstekelijk werkt! Één kleine tip alvast... bedenk als je morgen wakker wordt eens waar je dankbaar voor bent. Wedden dat je de hele dag een smile op je gezicht hebt?! 

Hierop voortbordurend ben ik gestart als "Certified Laughter Yoga Leader" en geef ik lachyogaworkshops, want.. lachen is écht heel gezond voor lichaam en geest! Lachen is zoveel meer dan "lollig doen", het opent deuren en blokkades in je lijf die open mogen gaan en gedeblokkeerd mogen worden. Je kunt het leven immers ook met een lach serieus nemen! Lachyoga zelf ervaren? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende workshop!