Wendy Boumans

Krefelderstrasse 258 / 47877 Willich / T. (0031) 6 46 27 33 21 / E. wendy@gentilecoaching.nl

© 2019 Created by Gentile Coaching

Personal coaching

"Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt"

Voor wie

Gentile is er voor mensen, groot en klein, die meer geluk willen ervaren en teruggebracht willen worden naar de basis van hun bestaan. Waar word jij blij van? Waar gaan jouw ogen van stralen en wanneer worden jouw dromen werkelijkheid? Waar zitten de angsten die jou ervan weerhouden om te groeien? Welke overtuigingen zitten jou in de weg? 

Gentile is er voor volwassenen, kinderen en jongeren die willen veranderen en weten dat ze kunnen veranderen mits ze een steuntje in de rug krijgen! 

Je bent het wáárd! 

Waarvoor kun je bij Gentile terecht?

* vergroten van eigenwaarde en zelfvertrouwen

* verminderen van angsten die het dagelijks functioneren belemmeren

* mentale begeleiding bij overgewicht

* vinden van klein geluk in het leven

* groeien en bloeien in persoonlijke ontwikkeling

* balans tussen werk en privé

* het leven serieus leren nemen met een lach

Wat kan het resultaat zijn?

Leven met een glimlach, zodat je van iedere dag een mooie dag maakt en álles uit het leven haalt wat erin zit. De kwaliteit van je leven verbetert! 

Waar wordt gecoacht? 

Personal coaching wordt gedaan in de fijne praktijkruimte van Gentile in Simpelveld. Lezingen en workshops vinden plaats op diverse plekken. Zie de agenda voor meer info. 

Hoe ziet een traject eruit? 

Een eerste kennismaking (persoonlijk of online) is altijd vrijblijvend. We bekijken tijdens een eerste gesprek of er een “klik” is en of coaching iets voor jou kan betekenen. Ik geef je meer uitleg over coaching en geef antwoord op je vragen. Aan het einde van het eerste gesprek maken we, indien het contact van beide kanten positief wordt ervaren, een afspraak voor een uitgebreide intake. Tijdens de intake bespreken we de duur van het traject en de frequentie van de afspraken. 

Krijg ik de coaching vergoed door bv. de zorgverzekeraar? 

Coaching door Gentile wordt niet vergoed wordt door de zorgverzekering, daarom is er tijd en ruimte om aan te sluiten bij jouw vraag en jouw tempo. Niets is voorgeschreven en er zijn geen voorwaarden vanuit de zorgverzekeraar over hoelang en hoe vaak de coaching mag duren. Coaching door Gentile Coaching is vooral coaching op maat. 

 

Meer informatie? 

Wil je graag weten wat Gentile voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.