Wendy Boumans

Krefelderstrasse 258 / 47877 Willich / T. (0031) 6 46 27 33 21 / E. wendy@gentilecoaching.nl

© 2019 Created by Gentile Coaching

December!

December 29, 2017

 

December! Oud en nieuw staat voor de deur en ik neem altijd de tijd om even terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat had ik me voorgenomen? Welke doelen heb ik bereikt? Welk woord is kenmerkend voor het afgelopen jaar? In 2015 en 2016 stonden transformatie en buiten de comfortzone garant voor mijn jaar. In 2017 is dat zonder twijfel verbinding.

 

Ik heb veel mensen leren kennen, veel inspirerende, gezellige gesprekken gevoerd en er zijn toffe samenwerkingen ontstaan. Ik vind het mooi om verbindingen aan te gaan, anderen met elkaar te verbinden en boven alles om mensen te leren hoe ze de verbinding met zichzelf kunnen versterken.

2017 was een spannend, met momenten doodeng, mooi, leuk jaar met veel inzichten over mezelf en welke koers ik wil varen met Gentile. Ik sta er steeds meer; rechtop en trots op wie ik ben en wat ik mag doen, steeds meer voel ik me ondernemer en coach. Ik mag mensen coachen, helpen en leren hoe ze dichter bij zichzelf kunnen komen en doelen kunnen verwezenlijken. Dit alles in en met omstandigheden die ik zowel in het verleden en zeker ook in het heden zélf gecreëerd heb. Mét mijn onzekerheden, spanningen, onnavolgbare beslissingen en de keuzes die ik maak.

 

Persoonlijk heb ik ook een aantal mooie dingen mogen meemaken en doelen bereikt. Mijn gezondheid blijft absoluut een speerpunt in mijn leven. Ik heb heel hard gewerkt om te komen waar ik nu ben en werk er nog steeds, iedere dag, iedere week heel hard aan. Fit en gezond zijn gaat niet vanzelf, ook niet als je zoals ik "geholpen" bent om fitter en gezonder te worden. Ik ben het toch nog steeds zelf die vrijwel iedere dag sportkleren en (ren) schoenen aantrekt, keuzes maakt in eten en positief denkt om me gezond en fit te voelen! Het sporten is inmiddels zo een vast ritme in mijn leven, dat ik chagrijnig word als ik te weinig ga. Eten blijft een dingetje, maar met veel positieve gedachten en eens af en toe lachen om mezelf, kan ik dat goed handelen. Daarnaast ben ik op persoonlijk vlak ook een aantal uitdagingen aangegaan dit jaar met het delen van mijn verhaal als absoluut hoogtepunt. Ook het verdiepen van enkele vriendschappen én het accepteren dat sommige vriendschappen op dit moment minder vanzelf gaan hoort bij 2017. Soms maak ik keuzes die mensen niet begrijpen, omdat die keuzes minder sociaal wenselijk zijn dan verwacht. Boven alles heb ik genoten van het leven met hele fijne mensen om me heen en heb ik vrijwel niets als vanzelfsprekend gezien.

 

Mijn #365dagenkleingeluk project op Instagram heeft mij bewust gemaakt van heel veel kleine, mooie momentjes die zich iedere dag voordoen. Als ik de fotootjes terugzie is ook daar verbinding en niets als vanzelfsprekend beschouwen waar het om gedraaid heeft in 2017. De mooie momentjes haal ik uit verbinding met vrienden, familie en collega ondernemers, maar ook uit verbinding met de natuur, cultuur en het reguleren van mijn energie.

2017, ik maak er een mooie strik om op 31 december en zet het in de kast van mijn herinneringen met een gouden randje!

 

Ik wens jou ook hele fijne feestdagen en een mooi, bij jouw passend 2018 mét hier en daar een uitdaging en veel persoonlijke ontwikkeling; altijd in beweging!

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten

April 3, 2019

March 26, 2019

December 21, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload