Wendy Boumans

Krefelderstrasse 258 / 47877 Willich / T. (0031) 6 46 27 33 21 / E. wendy@gentilecoaching.nl

© 2019 Created by Gentile Coaching

Wendy

"Bijna... bijna is net zoveel als helemaal niet(s)"

Ik ben geboren en opgegroeid in een klein dorpje in het Zuid Limburgse heuvelland. Via de middelbare school in Heerlen, het MBO in Maastricht en het HBO in Sittard ben ik opgeleid tot maatschappelijk werker. Dit aangevuld met een ontwikkelingsgerichte coachingsopleiding, de NLP practitioner, de training beeldtaalmethodiek en een flink aantal jaren ervaring binnen de begeleiding en coaching van kinderen en jongeren geeft dit mij de kennis en kunde die nodig is om als coach aan de slag te gaan. Maar... dit is natuurlijk niet het allerbelangrijkste! 

Mijn passie zit in het mensen leren om hun wereld nog net iets mooier te maken. Leren om de regie over het leven in eigen handen te nemen en te genieten van al het kleine geluk dat op ieders pad komt, iedere dag weer. 

 

Krachtig ben ik in het laten zien en voelen van kwetsbaarheid en openheid. Ik breng rust over en weet de gevoelige snaar te raken, waardoor men uitgenodigd wordt om eens écht te luisteren naar het lijf en hoofd. In mijn coaching zorg ik voor een aangename, prettige sfeer waarin eenieder zich gehoord voelt. Naast diepgang, het zoeken en vinden van het kleine geluk, is ook humor een belangrijk onderdeel binnen mijn coaching. 

 

Jezelf regelmatig de vraag stellen "waar word ik blij van en doe ik daar op dit moment genoeg van"? zorgt voor meer gezondheid, energie en geluk in het leven. Vanuit mijn praktijk help ik mensen graag op weg naar het antwoord op deze vraag, door gebruik te maken van de ontwikkelingsgerichte coachingsmethodiek en NLP. Daarnaast laat ik mensen kwaliteiten en verlangens uitbeelden in verschillende contexten aan de hand van de beeldtaalmethodiek. Beeld werkt zo krachtig en zegt vaak meer dan 1000 woorden! Omdat we allemaal veel te weinig lachen en de heilzame werking van de lach uit het oog verloren zijn, geef ik als "international certificied laughter yoga leader", lachyogaworkshops op diverse plekken en in diverse situaties. 

 

Mijn motto: "het leven is niet altijd een feest, maar nu ik er toch ben kan ik maar beter dansen", zegt alles over hoe overtuigd ik ervan ben dat je je leven zelf in de hand hebt, ondanks en dankzij de gebeurtenissen die hoe dan ook op je pad komen".